ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός έσωσε 16χρονο με νοητική στέρηση από παιδόφιλο

“Όταν αντιλήφθηκε ότι τον παρατηρούσα, πήγε να φύγει και τότε του έδειξα την αστυνομική ταυτότητα” λέει στο newsit.gr, ο αστυνομικός που παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, παρενέβη προκειμένου να σταματήσει έναν ηλικιωμένο από το να ασελγήσει σε ένα 16χρονο παιδί με νοητική υστέρηση στο Περιστέρι.

Ο θαρραλέος αστυνομικός μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει το πώς κατάλαβε τις ύποπτες κινήσεις του 74χρονου στο Περιστέρι. “Είχα πάει για να αθληθώ στο γήπεδο, στο χώρο του στίβου. Καθώς έτρεχα είδα έναν μεγάλο κύριο μαζί με ένα ανήλικο παιδί σε ένα παγκάκι. Κάτι δεν μου άρεσε. Μετά ξαναπέρασα, κοντοστάθηκα σε ένα σημείο και απλά παρατήρησα τις κινήσεις του άντρα. Δεν μου άρεσε ότι χαϊδεύε το παιδί στο στήθος, στην κοιλιά, στο λαιμό. Άπλωνε συνέχεια χέρι στο παιδί και κατάλαβα ότι δεν το γνώριζε”.

 Όπως μας αναφέρει, ο ηλικιωμένος αποπειράθηκε ακόμα και να φιλήσει το παιδί χωρίς ντροπή. “Έμεινα σε ένα σημείο και τους παρακολουθούσα. Τότε είδα ότι αποπειράθηκε να φιλήσει το παιδί στο πρόσωπο και εκείνο αποτραβήχτηκε. Μετά από λίγο ο μεγάλος κύριος κατάλαβε πως εγώ τους παρακολουθώ και πήγε να φύγει. Του έδειξα την ταυτότητά μου και του ζήτησα να παραμείνει στο σημείο μέχρι να έρθει περιπολικό και να τον οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα”.

Επισημαίνει δε μιλώντας στο newsit.gr ότι “το γεγονός ότι είμαι εκτός υπηρεσίας δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι αστυνομικός. Δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου σε μια τέτοια εικόνα. Και ιδιαίτερα με ένα παιδί το οποίο με τα θέματα που είχε δεν μπορούσε να αντιληφθεί την απειλή που δεχόταν εκείνη τη στιγμή”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρατείτο μετά την καταδίκη του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε και όλοι τρέχουν ακόμη και σήμερα να καθαρίσουν οικόπεδα και χώρους, ώστε να αποτρέψουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Όμως εκτός από το κόψιμο των χόρτων, υ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα όχι μόνο σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην Αχαία, που κάποτε ήταν πρώτη δύναμη, είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που εκτιμά πως ο στόχος αυτός μπορεί αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
Image
Image

Search