ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντης: Στη φυλακή οι 19 από τους 67 συλληφθέντες

Εννέα κατηγορούμενοι από τους 32 που απολογήθηκαν χθες για εμπλοκή στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Συνολικά τον δρόμο για την φυλακή πήραν 19 άτομα από τους 67, που συνελήφθησαν.

Οι 16 για τη δολοφονία και 3 για κατοχή- διακίνηση ναρκωτικών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. ΑΧΑΪΑ ΠΕΜΠΤΗ   25/4 ·        Ανοιχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από σήμερα Πέμπτη (16/5) επανέρχεται η αφρικανική σκόνη που θα κορυφωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, και μαζί με την άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 θα παλέψει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/05) για την τρίτη θέση, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Premier League έχει μπει στην τελική ευθεία και πέρα από τη μάχη του τίτλου μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ έχει πάρει φωτιά και εκείνη της Ευρώπης, με αρκετές ομάδες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. ΑΧΑΪΑ ΠΕΜΠΤΗ   25/4 ·        Ανοιχτή Δειγματοληψία στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά τις εργασίες που εκτελεί ο ΟΣΕ στις γραμμές του προαστιακού στην Όθωνος Αμαλίας, προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση του ίντερνετ στο κεντρικό ΚΕΠ του Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Γε
Image
Image

Search