ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ – Τα είχαν κρύψει σε φορτίο με γαρίδες

Πάνω από 200 κιλά κοκαΐνης έκρυβε φορτίο με γαρίδες που εντοπίστηκε σε κοντέινερ στον Πειραιά.

Στην κατάσχεση των  200 κιλών κοκαΐνης με προέλευση από τη Λατινική Αμερική (Κολομβία) προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ και το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά.

 

Η κοκαΐνη ήταν επιμελώς κρυμμένη σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικός προορισμός του φορτίου των ναρκωτικών φαίνεται ότι ήταν η Αλβανία και από εκεί θα γινόταν η διανομή σε χώρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας υπήκοος Αλβανίας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του σε παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο ευεργέτης Δημήτρης Σφήκας Με τη σύζυγό του Βέρα δώρισαν στην Πάτρα την Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού προϋπολογισ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο του Αμβούργου, καθώς ένας άνδρας απειλούσε αστυνομικούς με τσεκούρι, σύμφωνα με αξιωματούχους της γερμανικής πόλης. Σύμφωνα με πλ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας ( ΣΑΝΑ ) διενεργεί εκλογές για την ανάδειξη νέουΔΣ και οργάνων.Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19/06/2024 στο ΤΕΕ/ΤΔΕ ( Τεχνικό ΕπιμελητήριοΕλλάδας ,Τμήμα Δυτ. Ε
Image
Image

Search