ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ επιβατών σε λεωφορείο- Του επιτέθηκε για μια θέση

Επεισόδιο μεταξύ δύο επιβατών, καθώς τσακώθηκαν μεταξύ τους για μια θέση, σημειώθηκε σήμερα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:00, σε λεωφορείο της γραμμής 72 Α.Σ. ΙΚΕΑ- Ν. Μηχανιώνα, ενόσω κινούνταν κοντά στην Περαία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε έναν άλλον, που καθόταν, διότι δεν σηκώθηκε για να καθίσει ένας ηλικιωμένος άνδρας. Αυτό ήταν αρκετό για να λογοφέρουν, με τον δεύτερο επιβάτη να επιτίθεται στον πρώτο, χτυπώντας και τραυματίζοντάς τον με αλυσίδα στο κεφάλι.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμά του παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος την γλίτωσε με μικρές εκδορές. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου προγραμμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, πήγανσήμερα νωρίς το πρωί, για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγους μήνες, στοδημοτικό κτίριο, πρώην «Λάγιος», που βρίσκεται στην Μαρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των αρχαιρεσιών που διεξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπ
Image
Image

Search