ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Deutsche Welle: Σημαντικό έτος το 2018 για την Ελλάδα

Η έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο μέσα στη χρονιά είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις της ευρωζώνης αλλά και της Ε.Ε., εκτιμά η Deutsche Welle.

Σε επίπεδο ευρωζώνης, στη Σύνοδο του Ιουνίου πρέπει να δρομολογηθούν σημαντικές αλλαγές, όπως η σύσταση του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, η ολοκλήρωση της Τραπεζικής Ένωσης και η πρόβλεψη ενός προϋπολογισμού, που θα χρηματοδοτεί την οικονομία χωρίς που αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες κρίσεις, σημειώνεται στο ίδιο άρθρο.

Το 2018 είναι σημαντικό έτος και για την Ελλάδα, αφού με την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης στις 22 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, η οποία προβλέπεται για τον Αύγουστο, ενώ θα περιλαμβάνει και το ζήτημα της περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους, επισημαίνεη η Deutsche Welle εξάλλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Εξαφανίστηκαν» στην κυριολεξία οι Πατρινοί από το κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα του Πάσχα, με την πόλη να θυμίζει ερημιά καλοκαιριού. Οι κά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκίνησε από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, με το Υπεραστικό Κτελ Αχαίας, σύσσωμο να βρίσκεται επί ποδός με σκοπό την άμεση και με ασφάλεια εξυπηρέτηση του επιβατικού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
Image
Image

Search