ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ηλίας Βρεττός μετά το τροχαίο – Τι λένε οι γιατροί

ΝΕΟΤΕΡΑ

Όπως τόνισε ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Φώναζε «πονάω στα πόδια»

Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και μια νεαρή φίλη του που οδηγούσε – Το αυτοκίνητό «καρφώθηκε» σε δέντρο
Τροχαίο ατύχημα είχε στις 9:30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο αυτοκίνητο μαζί με τον τραγουδιστή ήταν και μια νεαρή φίλη του.
Για άγνωστο λόγο η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Βρεττός φώναζε «πονάω στα πόδια» όταν τον απεγκλώβιζαν οι πυροσβέστες.

Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η νεαρή κοπέλα νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης. Ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως το 1993. Την πολιτική του πορεία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να μην επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα στελέχη που εκφράζουν τον προβλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φυγόποινος διευθύνοντας εταιρεία κατήρτιζε πλαστές επιταγές τοποθετώντας υπογραφές με στοιχεία άλλων ατόμων με σκοπό τον προσπορισμό μεγάλων οικονομικών πο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαρωτική ήταν η Ισπανία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024. Επικράτησε 3-0 της Κροατίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο σ' έναν όμιλο "φωτιά" π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για φωτιά στον Ρηγανόκαμπο. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της ΠΥ ενώ έχει κληθεί και η αστυνομία. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  ΝΕΟΤΕΡΑ: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων. Η φωτιά δεν απείλησε σπίτια. Σε επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις Πρώτη ενημέρωση: Πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για το Σάββα
Image
Image

Search