ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

"Παγώνουν" οι αυξήσεις στις συναλλαγές των τραπεζών

«Παγώνουν», τελικά, όλες οι αυξήσεις στις προμήθειες που εισπράττουν οι τράπεζες κατά τη διάρκεια των συναλλαγών, οι οποίες, όπως είχε ανακοινωθεί, θα τίθεντο σε εφαρμογή την 1η Νοεμβρίου.

Το «πάγωμα» αυτό είχε προαναγγείλει, άλλωστε, το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΙΝΑΛ.

«Εξετάζουμε πολύ προσεκτικά τυχόν εναρμονισμένες πρακτικές ιδίως των τριών από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Εγώ είμαι έτοιμος να στείλω προσωπικά καταγγελίες. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα, αν διαπιστωθούν παραβάσεις» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατά πληροφορίες, όλες οι τράπεζες διαβεβαίωσαν το υπουργείο Ανάπτυξης ότι οι αυξήσεις που είχαν προαναγγείλει δεν θα ισχύσουν τελικά.

Πιέσεις στους τραπεζίτες είχε ασκήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί προ ημερών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=CVz9sR6MMdo&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81% . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από το A1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι υπομνήματα ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου μετά τη πρωτοφανή χειροδικία έναντι του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένου προχώρησε η φρουρά της Βουλής. Όπως ενημέρωσε ο Πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Αναστασί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=CVz9sR6MMdo&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
Image
Image

Search