ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο αιματηρό επεισόδιο σε σχολείο - Τρία περιστατικά σε ένα 24ωρο

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τα σοβαρότατα περιστατικά βίας μεταξύ ανήλικων μαθητών που βλέπουν με μορφή χιονοστιβάδας το φως της δημοσιότητας στα σχολεία όλης της χώρας.

Τελευταίο κρούσμα ο μαθητής που «χαράκωσε» στο πρόσωπο 14χρονο συμμαθητή του στην Καλλιθέα.

Πριν λίγες μέρες είχε προηγηθεί η επίθεση 15χρονου σε συμμαθητή του στην Αμαλιάδα, αλλά και στην Κεφαλλονιά όπου μαθητής ξυλοκοπήθηκε, από 15χρονο συμμαθητή του.

Ακολουθούν παρακάτω πιο αναλυτικά τα τρία περιστατικά που αν μη τι άλλο έχουν ανησυχήσει το πανελλήνιο :

Αμαλιάδα: Παραδόθηκε ο 15χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 15χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στην Αμαλιάδα. Μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε εντός του σχολείου ανάμεσα στους δύο μαθητές, ο πρώτος είχε εξαφανιστεί αφήνοντας τον συμμαθητή του με σοβαρά τραύματα.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας.

Αν και δεν επιβεβαιώθηκε αρχικά ότι επρόκειτο για μαχαίρι, οι πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν πως ο μαθητής φέρει τρία τραύματα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη και τον αγκώνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ζωή του μαθητή δεν κινδυνεύει, καθώς τα τραύματά του αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς.

Μαθητής «χαράκωσε» στο πρόσωπο 14χρονο συμμαθητή του στην Καλλιθέα

Άλλο ένα άγριο περιστατικό σχολικής βίας, αυτή τη φορά σε σχολείο της Καλλιθέας. Ένας μαθητής «χαράκωσε» με κλειδί στο πρόσωπο έναν 14χρονο συμμαθητή του.

«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε» είπε ο 14χρονος, όπως μετάδωσε ο Alpha, και πρόσθεσε:

«Τρόμαξα γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου. και επίσης το έχει κάνει και σε άλλο παιδί. Όχι μόνο σε μένα».

Ο πατέρας του 14χρονου, παροτρύνει τον γιο του να μιλήσει για να σταματήσει η σχολική βία. «Τι πρέπει να κάνουμε; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνουμε μήνυση» αναρωτιέται ο πατέρας.

Κεφαλονιά: Στο νοσοκομείο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό βίας που έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Κεφαλονιά έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

 

topontiki

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search