ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ακροδεξιοί ξυλοκόπησαν στο Σύνταγμα δημοσιογράφο της Deutsche Welle

Τον δημοσιογράφο της Deutse Welle Θωμά Ιακόμπι ξυλοκόπησε ομάδα ακροδεξιών, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η ομάδα των ακροδεξιών πλησίασε τον δημοσιογράφο, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τη Χρυσή Αυγή, και του ζήτησαν τα στοιχεία ταυτότητάς του. Εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια η ομάδα των ακροδεξιών του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο κεφάλι. Οι δράστες του πήραν και την κάμερά του. Ο δημοσιογράφος κατάφερε να διαφύγει με τη βοήθεια συναδέλφων του δημοσιογράφων κατά των οποίων επίσης κινήθηκαν οι ακροδεξιοί.

Ο Θωμάς Ιακόμπι είναι ένας εκ των δύο σεναριογράφων του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή Προσωπική υπόθεση» το οποίο σκηνοθέτησε η Angélique Kourounis και είχε δεχθεί και παλαιότερα επίθεση.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ήταν προγραμματισμένη στο κέντρο και αντισυγκέντρωση υπέρ των μεταναστών, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην αστυνομία. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 6,4%, στα 830 ευρώ μεικτά από την 1η Απριλίου αναμένεται να συμπαρασύρει 16 επιδόματα της ΔΥΠΑ. Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει, α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search