ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: 54χρονος πυροβόλησε εν κινήσει όχημα

Ξεπερνά κάθε λογική το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Σπερχογείας στη Μεσσηνία και έθεσε σε κίνδυνο της ζωή ενός 47χρονου οδηγού, ο οποίος είδε ξαφνικά το προπορευόμενο όχημα να σταματά και τον οδηγό να βγαίνει στον δρόμο και να πυροβολεί εναντίον του χωρίς λόγο

Όπως κατήγγειλε το παρ' ολίγον θύμα, κινούνταν κανονικά με το όχημά του το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά είδε το όχημα που προπορευόταν να σταματάει στη μέση του δρόμου. Ο 54χρονος οδηγός του κατέβηκε, σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του που υπέστη ζημιές, χωρίς να τραυματίσει τον ίδιο!

Ο 47χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον «πιστολέρο» λίγο αργότερα, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για προανάκριση. Ο 54χρονος δικαιολογήθηκε ότι πυροβόλησε… κατά λάθος το όχημα του 47χρονου, αλλά δεν απέφυγε την παραπομπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

πηγή: protothema.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search