ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο έξω από το σπίτι πρώην υφυπουργού- Αστυνομικός πυροβόλησε φίλη του

 
Περιστατικό με πυροβολισμό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το σπίτι πρώην υφυπουργού σε περιοχή της δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικός, που υπηρετεί στη Δυτική Αττική πυροβόλησε και τραυμάτισε γνωστή του γυναίκα, πιθανόν κατά λάθος, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εκτελούσε υπηρεσία νυχτερινής φύλαξης. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο αστυνομικός βρισκόταν με τη φίλη του μέσα σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι που φρουρούσε και κάτω από άγνωστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τραυμάτισε τη φίλη του στο πόδι.
Η γυναίκα μετέβη μόνη της σε νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός παρέμεινε στην υπηρεσία του.
Ο αστυνομικός έχει συλληφθεί, ενώ την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα 39 σκαλοπάτια», ένα ελκυστικό θρίλερ κατασκοπείας με μία γενναία δόση κωμωδίας στο στυλ των Monty Python,  σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου, 10-11-12 Μαΐου, στο θέατρο  Πάνθεον . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Συχνά όταν αρχίζει μια γυναίκα να γυμνάζεται θέλει να δει αποτέλεσμα στο σώμα της όσο το δυνατόν συντομότερα. Ως ένα βαθμό αυτό συμβαίνει, καθώς η άσκηση μάς κάνει αμέσως να αισθαν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας στους 2 Έλληνες δηλώνει δυσαρεστημένος από το δημόσιο αλλά και από το ιδιωτικό σύστημα Υγείας, όπως φαίνεται από τα ευρήματα της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO.  Πολίτες αλλά κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search