ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός : Μόνο σε μία μέρα σημειώθηκαν 1.631 παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

 


Σε όλη την Ελλάδα βεβαιώθηκαν χθες, Τρίτη 24/3, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, 1.631 παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Στους παραβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.

 

Οι περιοχές που βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις είναι οι εξής: 575 στην Αττική, 163 στα Ιόνια Νησιά, 146 στην Κρήτη, 117 στη Δυτική Ελλάδα, 107 στην Πελοπόννησο, 95 στο Νότιο Αιγαίο, 94 στη Στερεά Ελλάδα, 85 στη Θεσσαλία, 77 στη Θεσσαλονίκη, 49 στην Κεντρική Μακεδονία, 45 στην Ηπειρο, 43 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 23 στο Βόρειο Αιγαίο και 12 στη Δυτική Μακεδονία,

 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα 23/3, έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.795 παραβάσεις σε όλη την χώρα.

 

Σε 267 ανήλθαν οι συλλήψεις

Παράλληλα, σε 267 ανήλθαν οι συλλήψεις και σε 258 οι παραβάσεις σε χώρους για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π.

 

Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει από την Πέμπτη 12/3, ενώ μόνο χθες, συνελήφθησαν 8 άτομα και βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις,

 

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search