ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στη Μεταμόρφωση: Ληστές άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

 Πανικός προκλήθηκε όταν άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στη Μεταμόρφωση στην προσπάθεια τους να κλέψουν ένα ΑΤΜ που βρίσκεται μέσα σε πολυκατάστημα.

 

Όλα έγιναν τα ξημερώματα σε πολυκατάστημα στη Μεταμόρφωση, όπου οι δράστες είχαν σκοπό να κλέψουν το ΑΤΜ.

Οι δράστες, άγνωστοι πόσοι, παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος, μπήκαν στον προθάλαμο αλλά στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν το ΑΤΜ, τους αντιλήφθηκαν οι σεκιούριτι και κάλεσαν την αστυνομία.

 

Την ώρα που οι δράστες, άπραγοι, επιχειρούσαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, έφτανε στο σημείο περιπολικό της Τροχαίας.

 

Για να μην τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί και να μπορέσουν να φύγουν, οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ και να πυροβολήσουν κατά των αστυνομικών.

 

Δεν τραυματίστηκε κανείς από το επεισόδιο, με τους δράστες να καταφέρνουν να εξαφανίζονται.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search