ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αποχώρησε από τη διεύθυνση του Πόρτο Ρίο ο Δ. Σαλταπίδας

Αποχώρησε μετά από 33 χρόνια από τη θέση του Διευθυντή του Πόρτο Ρίο, ο Δημήτρης Σαλταπίδας. Συγκινημένος ο ίδιος σημειώνει για την πορεία του στη μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάτρας: 

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητοί Συνεργάτες,

Ενας μεγάλος κύκλος που άνοιξε το 1987 κλίνει το 2020. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα της αποχώρησής μου από το PORTO RIO , από τη θέση του Δντή. Είναι μια απόφαση δύσκολη, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά . Ηταν 30 χρόνια σαν ταινία κινηματογράφου, που εύχομαι κάθε συνάδελφος να ζήσει. Με χαρές- λύπες- συγκινήσεις με ευκαιρίες που μου δόθηκαν να υποδεχτώ από απλούς ανθρώπους μέχρι αρχηγούς κρατών- πρωθυπουργούς - πρίγκιπες- επιστήμονες- ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών και βέβαια καθημερινός αγώνας για το καλύτερο και είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ:

Τις οικογένειες Αρφάνη- Χιώνη, Μαυράκη, και Καλίγερου για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τους συνεργάτες μου που στήριξαν τις προσπάθειες των επιχειρηματιών , τις υπηρεσίες και φορείς και τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για τη βοήθειά τους και την άψογη συνεργασία . Μια συνεργασία που με τους περισσότερους έχει εξελιχθεί σε φιλία και έτσι θα παραμείνει. ΕΎΧΟΜΑΙ μέσα από την καρδιά μου το PORTO RIO να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και οι προσπάθειες χρόνων να αποδώσουν καρπούς.

Δημ. Σαλταπίδας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search