ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ

Τραγωδία στην Κρήτη. Νεκρός βρέθηκε ο διοικητικός διευθυντής του ΠΑΓΝΗ, Παναγιώτης Κονιδάκης. Ο 60χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου στο χωράφι του, στην περιοχή Κιθαρίδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, καθώς επρόκειτο για ένα αγαπητό πρόσωπο και ένα από τα πιο παλιά στελέχη του νοσοκομείου.

 

«Ήταν από τα πιο παλιά στελέχη του νοσοκομείου και εργαζόταν με ζήλο για πολλά χρόνια ως διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΓΝΗ. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του», δήλωσε στο cretapost o Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης. Ο άτυχος άνδρας έκανε αγροτικές εργασίες όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εντοπίστηκε από κάποιον οικείο του ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 60χρονο ο οποίος είχε ήδη αφήσει τη τελευταία του πνοή, πιθανότατα από ανακοπή, μέσα στο χωράφι του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διενεργείται νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Πηγή: cretapost.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν στην Πάτρα τα πρατράγουδα από "επισκέπτες" που δεν ήρθαν για διασκέδαση αλλά ίσως για να γεμίσουν τη τσέπη τους, ή ακόμα και για αν ζητιανέψουν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
Image
Image

Search