ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα ή αυτοκτονία; – Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Θρήνος στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία.

 

Οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστού που εξέτασε τη σορό του άτυχου κοριτσιού και οι πρώτες ενδείξεις, οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, η οικογένεια ωστόσο της 16χρονης μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

 

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνει το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του.

 

Σήμερα θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας για τη νεκροψία –νεκροτομία προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

 

Η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

 

Υπάρχει υπόνοια για ένα άτομο ηλικίας 26 ετών με το οποίο φαίνεται να ήταν η 16χρονη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής  και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να ζητήσει σήμερα το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

«Τη σκότωσαν» λένε οι γονείς της 16χρονης

Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας χθες στο MEGA απέρριψε το σενάριο της αυτοκτονίας σημειώνοντας ότι ο θάνατος της κόρης του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

 

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο» ανέφερε επίσης στο MEGA ο θείος της.

 

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά χθες το βράδυ, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

 

 

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μωλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστη το οποίο αναμένεται αύριο. Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνωμονα για τη διαδικασία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search