ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Που μπορείτε να κάνετε δωρεάν τεστ κορωνοϊού στο παιδί σας

Ενας παιδίατρος του δημόσιου συστήματος υγείας ή κάποιος ιδιώτης συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ μπορεί, με ένα παραπεμπτικό να ανοίξει τον... δρόμο ώστε  το τεστ να γίνει δωρεάν σε κάποιο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Το Κ.Υ. Υγείας του Αγίου Αλεξίου είναι ένας από τους χώρους που μπορεί κανείς να κάνει δωρεάν το τεστ για τον κορωνοϊό. Πέραν αυτού οι γονείς μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, ημέρες δηλαδή κατά τις οποίες εφημερεύει.

Επιπλέον διαθέσιμο είναι και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.  Είτε με ένα παραπεμπτικό παιδιάτρου, είτε περιγράφοντας τα συμπτώματα, π.χ. βήχα, πυρετό, δυσεντερία κ.α., οι γονείς μπορούν να ζητήσουν να γίνει το τεστ στα παιδιά τους εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα 24ωρα να λάβουν τα αποτελέσματα.

Τα βασικά συμπτώματα του κορωνοϊού μοιάζουν με εκείνα μιας γαστρεντερίτιδας, ο ιός δηλαδή προκαλεί διάρροια, εμετούς και κοιλιακούς πόνους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα -μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 12 κακουργήματα- ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των αρχαιρεσιών που διεξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που
Image
Image

Search