ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Τα λόγια της κόρης και του πρώην συζύγου της 43χρονης

Οι άνθρωποι της 43χρονης  που δολοφονήθηκε άγρια στο Λουτράκι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τα λόγια της κόρης και του πρώην συζύγου της μετά την κηδεία.

 

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη Μύκονο, όπου εκεί χθες τελέστηκε η κηδεία της.

 

 

 

Στο Mega μίλησε η 20χρονη κόρη της 43χρονης, συντετριμμένη για τη δολοφονία της μητέρας της λέγοντας: «Ήταν η αδυναμία μου. Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο. Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά. Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις».

 

Στο Mega μίλησε και ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, αναφέροντας αρχικά: «Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήταν μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος».

 

Στη συνέχεια ο πατέρας της 20χρονης ρωτήθηκε για την κατάσταση της κόρης του, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει».

 

 

 

Μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της 43χρονης είπε: «Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search