ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα παρέμβαση του Σωματείου "Ιπποκράτης" για το υπηρεσιακό συμβούλιο στον Άγιο Ανδρέα

Η Επιστολή των μελών του Σωματείου Εργαζομένων:

ΠΡΟΣ:  Αν. Υπουργό Υγείας Κον Κοντοζαμάνη.                                                                                                                                                                     
            
k΄   Υπουργέ  
     Το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Νοσοκομείου μας, του ΕΝΙΑΙΟΥ πλέον Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, ως γνωστόν ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και μάλιστα από τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2018, από τότε που ενοποιήθηκαν τα Νοσοκομεία δικαιοδοσίας αυτού του οργάνου, μια ενοποίηση που σαφώς τους άλλαξε και την ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
        Δεν λειτουργεί από  τότε  
Που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, η προαναφερόμενη ενοποίηση  των δύο μέχρι τότε διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, της μονάδας του Αγ. Ανδρέα και αυτής του ΝΝΘώρακος, τον Απρίλιο του 2018.
        Με  αποτέλεσμα
Πάρα πολλές υποθέσεις Συναδέλφων-Εργαζόμενων να εκκρεμούν. Εκκρεμούν απολύσεις προβλημάτων υγείας, μετατάξεις, κλπ σχετικά με τις δικαιοδοσίες του υπηρεσιακού.
          Με δεδομένο λοιπόν ότι
δεν υφίσταται πλέον η αποκεντρωμένη μονάδα του ΝΝΘώρακος ούτε αυτή της  έδρας του Αγ. Ανδρέα, βάσει των οποίων είχαν γίνει οι ορισμοί των διορισμένων μελών αυτού του οργάνου, που δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε στην ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ του ενιαίου πλέον  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Ο Αγ. Ανδρέας¨, ζήτημα που οδήγησε και τους υπηρεσιακούς παράγοντες στην μη λειτουργία του,        
          Και  επειδή
το πρόβλημα που συνεχίζει να υφίσταται, χρονίζει και οι εκκρεμότητες είναι πολλές και πιεστικές, με τεράστιες επιπτώσεις στους Συναδέλφους μας, εκκρεμότητες  που σαφώς μπορούν να προσβληθούν εάν και εφ΄ όσον εξεταστούν απ΄ αυτό το όργανο που η σύνθεσή του δεν ανταποκρίνεται στην ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ αυτού του Υπηρεσιακού.
          Παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν
Τον επαναπροσδιορισμό αυτού του οργάνου, όπως αυτός αναφέρεται και στην συνημμένη σχετική ομόφωνη  απόφαση-πρόταση του Δ.Σ του Νοσοκομείου μας, του ενιαίου πλέον ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ ΑΝΔΡΕΑΣ¨, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί με τον νέο του ενιαίο οργανισμό, όπως σας προαναφέρουμε.
     Για όλα αυτά τα ζητήματα και για οποιονδήποτε σχετικό ενδοιασμό ζητάμε σχετική συνάντηση μαζί σας.

                 Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης ή της συνάντησής μαζί σας….
                           της διευθέτησης αυτού του χρόνιου προβλήματος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search