ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα ραντεβού για τις ευπαθείς ομάδες Β' και για τους 50-59 ετών

Μέσα στον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ανθρώπων που ανήκουν στην ομάδα Β των ευπαθών ομάδων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης. 

 

Πρόκειται για 900.000 πολίτες, καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, πάσχοντες από καρδιολογικά νοσήματα σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, παθήσεις του αναπνευστικού, σκλήρυνση κατά πλάκας, κλπ. Η πλατφόρμα για αυτήν την κατηγορία ανοίγει την Παρασκευή 16 Απριλίου  

 

Οι ευπαθείς της ομάδας Β που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18-30 θα εμβολιαστούν με Pfizer και Moderna, ενώ οι ανήκοντες στην ηλικιακή ομάδα 31-59 θα εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

 

Εξάλλου, την Τετάρτη στις 21 του μήνα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 55-59 ετών, τους εκπαιδευτικούς και για ομάδες κρίσιμες για τη λειτουργία του κράτους. Την Παρασκευή στις 23 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 50-54 ετών. 

 

Συνολικά τον Απρίλιο η χώρα θα παραλάβει 1.620.000 εμβόλια, τον Μάιο 2.400.000, τον Ιούνιο 3.110.000, δηλαδή έως το τέλος Ιουνίου θα έχουν παραληφθεί συνολικά 7.130.000 εμβόλια. 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων παραδόθηκε, μετά από πλειστηριασμό, το κατασχεθέν, από το Τελωνείο Σερρών εμπόρευμα 25.700 λίτρων διαλυτικών μειγμάτων, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search