ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ», στον Άγιο Νικόλαο η Β. Χίσλοπ και ο περιφερειάρχης Κρήτης

Με τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως.

 

Με φόντο το μαγευτικό τοπίο της λίμνης του Αγίου Νικολάου, όπου μαζί με το Λονδίνο, εξελίσσεται μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης, ο Σταύρος Αρναουτάκης και η Βικτόρια Χίσλοπ συνομίλησαν για «την Κρήτη της καρδιάς μας». Αφορμή το ομότιτλο φωτογραφικό λεύκωμα που έχει εκδώσει η Περιφέρεια Κρήτης και πρόσφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης στην πολιτογραφημένη Ελληνίδα.

 

Στη συνάντηση, όπου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, κυριάρχησε η συζήτηση για τα μοναδικά κρητικά τοπία, τις εμπειρίες ζωής, τον καθημερινό πολιτισμό στο νησί και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών για την Κρήτη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς, οι οποίοι στη συνάντηση που ακολούθησε, μετέφεραν τις εντυπώσεις τους από την περιοχή και την Κρήτη, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την παραμονή τους, την εμπειρία της φιλοξενίας που έζησαν και την ομορφιά του τόπου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search