ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Τμήματος Ιατρικής

Τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας (1977-2017). Την εκδήλωση θα προσφωνήσει η Πρύτανις, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου, ενώ θα χαιρετίσουν ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής Δ. Καρδαμάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Δ. Γούμενος και ο Αναπλ. Καθηγητής ΩΡΛ Στέφανος Ναξάκης, ως ένας από τους πρώτους αποφοίτους του Τμήματος (1977-1983).

Θα ακολουθήσει επετειακό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια του Τμήματος και ομιλία με τίτλο: «Φυσική και Ιατρική» από τον Καθηγητή Δημήτριο Νανόπουλο, Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Distinguished Professor of High Energy Physics, Texas A&M  University, USA. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσική παρέμβαση από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων.

Στο μεταξύ αύριο, Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 (ώρα: 13.30), θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, εκδήλωση προς τιμήν του Ομότιμου Καθηγητή Ορθοπαιδικής Ηλία Λαμπίρη, ο οποίος υπηρέτησε για σειρά ετών στο Τμήμα Ιατρικής και συνέβαλε τα μέγιστα στο εκπαιδευτικό, ερευνητικό και κλινικό έργο, αλλά και στη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Ορθοπαιδικής «AOTraumaCourse — Fragility Fractures and Orthogeriatrics».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search