ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που διασκέδασε στην Πάτρα ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο γνωστό κέντρο  της Μαιζώνος στην Πάτρα,"ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά της πόλης" όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος στο altsantiri.gr βρέθηκε χθες βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται στην Πάτρα για την παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» που παρουσιάζεται στον κινηματοθέατρο «Πάνθεον» και επισκέφθηκε το κέντρο μαζί με την Σοφία Φιλιππίδου.

Διασκέδασαν και φωτογραφήθηκαν με όσους ήταν στο μαγαζί, χόρεψαν και έφυγαν αργά τη νύχτα.

Σήμερα δίνουν τις δύο τελευταίες παραστάσεις στην Πάτρα και αύριο πάλι επιστρέφουν στο Θέατρο Αθηνών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί (17/6) στις 08:00 αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια για την απολογία του,ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από χθες για ενδοοικογενειακή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search