ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκές μεταναστών με νεκρό και τραυματίες στη Λέσβο

Xτυπημένος από μαχαίρι στο στήθος έχασε τη ζωή του ένας Αφγανός μετανάστης έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε σπίτι που διέμεναν στο χωριό Πάμφιλα της Λέσβου. Παράλληλα τρεις συμπατριώτες του τραυματίσθηκαν και  διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ  ο νεκρός Αφγανός ονομάζεται «Χαμπίμπι» και είναι γνώριμος στην Αστυνομία, καθώς είχε πρόσφατα αποφυλακισθεί αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης καταδικασμένος για παράνομη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων έναντι αμοιβής το καλοκαίρι του 2015, από τη βόρεια Λέσβο στη Μυτιλήνη σε συνεργασία με Έλληνα ο οποίος επίσης καταδικάστηκε.

Ο «Χαμπίμπι» δεν εργαζόταν, φαίνεται όμως πως «νοίκιαζε» σε αγροτικές εργασίες ομοεθνείς συμπατριώτες του που είχαν εγκατασταθεί σε παλιά σπίτια στο χωριό, ακόμα και σε κελιά στην Εκκλησία του χωριού! Οι κάτοικοι λένε επίσης ότι στα σπίτια αυτά διέμεναν και Αφγανοί μετανάστες που είχαν πρόσφατα έρθει στο νησί και έβρισκαν στέγη αντί του γνωστού καταυλισμού της Μόριας που απέχει περί τα τέσσερα χιλιόμετρα από τα Πάμφυλα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από σήμερα Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί (17/6) στις 08:00 αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια για την απολογία του,ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από χθες για ενδοοικογενειακή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλα και στην ευρύτερη περιοχή από τον είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαϊας από το 1995 έως το 2010.  Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στήν ἱστορική συνοικία τοῦ Βλατεροῦ Πατρῶν, ὑπάρχει Πλατεία, ἡ ὁποία φέρει τό ὂνομα τοῦ Ἣρωα τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως, Ὀδυσσέως Ἀνδρούτσου, ὃπου καί ἡ προτομή του. Κάθε χρόνο στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε, αποφάσισε να προτείνει στους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της
Image
Image

Search