ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμικές δονήσεις στον "κάμπο" της Ηλείας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 R σημειώθηκε στις 18:04 το απόγευμα της Κυριακής και έγινε αισθητή στην Ηλεία, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η δόνηση είχε επίκεντρο στην περιοχή της Βάρδας 20χλμ βορεοανατολικά της Κυλλήνης και εστιακό βάθος 10 χλμ.

Μετά απο τρία λεπτά σημειώθηκε και δεύτερη σεισμική δόνηση 3,5R με επίκεντρο στην περιοχή 16χλμ βόρεια της Αμαλιάδας, ανάμεσα στα χωριά Σίμιζα, Όλγα και Μέλισσα στην ευρύτερη περιοχή Ανδραβίδας - Τραγανού. Το εστιακό βάθος ήταν δέκα χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο η πρώτη δόνηση είχε μέγεθος 3,7R  και η δεύτερη 3,6R και επίκεντρο στα όρια Ηλείας - Αχαΐας.

ilialive.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τρίτη 14 Μαϊου 2024 , ώρα 20:00, στο θεατράκι της Φιλαρμονικής Εταιρίας Πατρών (Ρήγα Φεραίου 7), ο Βασίλης Λαδάς και η Φιλαρμονική Εταιρία Πατρών παρουσιάζουν το βιβλίο του ΒΑΣ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε το Σάββατο σε χωριό του Ερυμάνθου. Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα τον οποίο κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
Image
Image

Search