ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Μανωλάδα: Η φωτιά άφησε άστεγη οικογένεια με μικρό παιδί

Άσχημα ξημέρωσε η Δευτέρα για την τριμελή οικογένεια του Α.Α. στη Νέα Μανωλάδα. Ώρα 8 το πρωΐ και από το τζάκι-όπως δήλωσε η γυναίκα- ξεκίνησε η φωτιά η οποία γρήγορα επεκτάθηκε από την κεραμοσκεπή σε όλο το σπίτι και σε πολύ σύντομο χρόνο το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονες  οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τα Λεχαινά έφθασαν χωρίς καθυστέρηση τέσσερα οχήματα με οκτώ άνδρες οι οποίοι έσβησαν την φωτιά αλλά το εικοσαετίας σπίτι είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Στο σπίτι διέμενε ζευγάρι αγροτοκτηνοτρόφων με το μικρής ηλικίας παιδί τους οι οποίοι ευτυχώς βγήκαν  από το φλεγόμενο οίκημα  αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την φωτιά. Η οικογένεια που έμεινε άστεγη φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικό της προσώπων προσωρινά μέχρι να βρεθεί λύση.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά η ΠΥ Λεχαινών.

Πηγή: patrsinews.com

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερα: Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στον Νέο Ερινεό Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από την περιοχή δεν απαιτήθηκε να π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐαςκαι Αιτωλίαςσυνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάτέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search