ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγινε ο δράκος των Αμπελοκήπων για "πλάκα"-Η ομολογία του(VIDEO)

Φόβος και τρόμος για νεαρές γυναίκες στην περιοχή των Αμπελοκήπων είχε γίνει ένας νεαρός. Πλησίαζε κοπέλες που περπατούσαν μόνες το βράδυ και αφού τις έριχνε στο έδαφος χρησιμοποιώντας σωματική βία, ασελγούσε σε βάρος τους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη, διάλεγε τα θύματά του ανάλογα με τα ρούχα που φορούσαν.

Ο 25χρονος έστηνε καρτέρι στα στενά γύρω από τη Μιχαλακοπούλου και τη Φειδιππίδου. Περίμενε να περάσουν νεαρές γυναίκες που ήταν μόνες. Προτιμούσε τα θύματά του να φοράνε παντελόνια και κολάν. Τότε τις πλησίαζε, τις ακινητοποιούσε και τις έριχνε στο έδαφος.

Επτά νεαρές γυναίκες 20-25 ετών έζησαν εφιαλτικές στιγμές. Συνήθως τις έπιανε από το λαιμό και ασελγούσε σε βάρος τους.

«Τον είδα καθαρά. Ήμουν με την πλάτη όταν με έριξε κάτω, είχα γυρίσει και τον είδα. Ούρλιαζα αρκετή ώρα και έτσι αυτός φοβήθηκε» ανέφερει σε μαρτυρία του ένα από τα θύματα.

«Το έκανα για πλάκα» απάντησε ο δράστης όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος μένει στη Νέα Σμύρνη και πήγαινε στους Αμπελόκηπους με το αυτοκίνητό του. Συνήθως φορούσε φούτερ με κουκούλα, ενώ κάποια από τα θύματά του σύμφωνα με τους αστυνομικούς τον έχουν αναγνωρίσει.

Οι επτά επιθέσεις έγιναν τους τελευταίους δυο μήνες με πανομοιότυπο τρόπο. Τώρα η αστυνομία ερευνά αν είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες που δεν το έχουν καταγγείλει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα! . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλειακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άτομο που εγκλωβίστηκε. Μετά από παρέμβαση της Πυροσβεσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search