ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιολόγηση των μαθημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών

Μετά από το πιλοτικό στάδιο, ξεκινά η καθολική εφαρμογή για την ηλεκτρονική αξιολόγηση όλων των μαθημάτων που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο Πατρών.Όπως αναφέρει σχετκή ανακοίνωση:

"Από την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, εφαρμόζεται για πρώτη φορά η ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων από όλους τους φοιτητές, για όλα τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται και στα 24 Τμήματα του Ιδρύματός μας. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση των ερωτηματολογίων από τους φοιτητές συμβάλλει στη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου, ενώ δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής ελεύθερου κειμένου, με στόχο τη δημιουργία καλύτερης εικόνας για τις απόψεις των φοιτητών σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία. Όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο για τα μαθήματα που έχουν δηλώσει, θα πρέπει να συνδεθούν στο πληροφοριακό σύστημα της ΜΟ.ΔΙ.Π. (https://ps.modip.upatras.gr) με τους προσωπικούς τους κωδικούς, ενώ η υλοποίηση της εφαρμογής έχει γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης ανωνυμία τους. Η διαδικασία απαιτεί μόλις λίγα λεπτά. Περιμένουμε την ανταπόκριση των φοιτητών μας!".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search