ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το Λιμεναρχείο Πατρών

Γιορτινό το κλίμα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας καθώς αντιπροσωπεία παιδιών του τοπικού τμήματος  Πάτρας Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συνοδευόμενα από την Τοπική Έφορο Τούλα Σταματοπούλου, την Πρόεδρο Λία Λαλιώτη, τον Αρχηγό του 4ου Σμήνους Πάνο Παναγόπουλο και το στέλεχος Γιώτα Ζωγοπούλου έψαλαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2017 τα κάλαντα στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας Πλοίαρχο Λ.Σ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο ευχόμενοι ειρήνη, υγειά, χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ευημερία στο προσωπικό του. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search