ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιφνίδιος θάνατος 62χρονου στη Στάνο Αμφιλοχίας

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 62χρονος, σε χαντάκι δίπλα σε δρόμο στο χωριό Στάνος του Δήμου Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του φαίνεται να ήταν παθολογικά, καθώς ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η σορός του έχει διακομισθεί για νεκροψία – νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

agriniopress

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σταθερή είναι η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος είναι σε καταστολή από τέλη Μαρτίου. Οι γιατροί «πάγωσαν» την μείωση χορήγησης των φαρμάκων, όμως είναι αισιόδοξοι. Σύμφωνα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρ . . .
LIFE STYLE

Απόψε θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 22:00, ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ στις 21:15 θα προηγηθεί η εκπομπή Eurovision Νight. 15 χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης όσων κατήγγειλαν παραβάσεις στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ, Appodixi. Τα ποσά που θα λάβουν από την ΑΑΔΕ οι καταγγέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρίτερα στην  εκκλησία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Ενημέρωσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. Μερικές ώρες μετά
Image
Image

Search