ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δύο μήνες έτοιμος ο κόμβος του Ρίου - Θα εξυπηρετεί 8 διαφορετικές κατευθύνσεις

Την πλήρη ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα θα σηματοδοτήσει η παράδοση του υπερ-κόμβου του Ρίου της Ολυμπίας Οδού που αναμένεται να παραδοθεί σε δύο περίπου μήνες περί τα τέλη Φεβρουαρίου 2018. Ο κόμβος του Ρίου θα εξυπηρετεί 8 διαφορετικές κατευθύνσεις. Συνολικά, ο κόμβος περιλαμβάνει τρεις άνω διαβάσεις, έξι κάτω διαβάσεις, δύο γεφυρώσεις του ποταμού Σέλεμνου και πολλαπλές ράμπες εισόδου – εξόδου. Εκτιμάται ότι θα εξυπηρετεί, κατά μέσο όρο, 20.000 οχήματα σε ημερήσια βάση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της οικογένειας. Στιγμές αγωνίας πέρασε μια οικογένεια η οποία ταξίδεψε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου για Κάρυστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Φοίβου Ιωαννίδη. Ο Πρόεδρος της Βου . . .
LIFE STYLE

Xωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa. H Iσπανίδα τενίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Έλληνα πρωταθλητή το απόγευμα της Κυριακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
Image
Image

Search