ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα 24ωρο με συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και του 43χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού του.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός συνόδευε για να ταξιδέψουν μαζί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που είχε προορισμό το εξωτερικό τον 26χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε μια ιστορική βραδιά στο Μπέρμιγχαμ καθώς επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-2 και ο τελικός του Conference League φαντάζει πολύ κοντά για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ζει ένα όνειρο, αφού μετά την νίκη του στην έδρα της Άστον Βίλα με 4-2 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Conference League απέχει 90 λεπτά από την πρόκριση στον πρώτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Ο 23χρονος Γιάννης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search