ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Περιμετρικής Πάτρας

Ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205,15) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212,6) έχει αποφασιστεί να εφαρμοστεί ως εξής:

· Το βράδυ της Τετάρτης 07/02/18 και ώρα 22:00 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/02/18 έως ώρα 02:00 το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.

· Τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/02/18 από την άρση του αποκλεισμού του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύργο (το νωρίτερο από ώρα 01:00) έως 06:00 το πρωί το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Ο εν λόγω αποκλεισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης σε ανεμιστήρες των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search