ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακατάπαυστες οι συλλήψεις στην Αχαία

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος Αλγερινός και ένας 34χρονος Λίβυος, διότι ενεργώντας από κοινού, λίγη  ώρα πριν, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο 33χρονου δύο δερμάτινα μπουφάν,  μικρό χρηματικό ποσό και δύο κάρτες ανάληψης τραπεζών.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν σε κατάστημα πρόχειρου φαγητού, όπου προέβησαν σε αγορές προϊόντων μικρής χρηματικής αξίας, χρησιμοποιώντας την κλεμμένη τραπεζική κάρτα.

Επισημαίνεται ότι τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο συλληφθέντων προέκυψε ότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

Εντωμεταξύ, εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, κλοπή που συνέβη χθες νωρίς το πρωί σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου, κατά την οποία από κατάστημα, 41χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Αλβανίας αφαιρέθηκαν είδη εξοπλισμού, αξίας 6.000 ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου προέκυψε ότι οι δράστες της κλοπής είναι δυο άτομα (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 45 και 32 ετών αντίστοιχα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε ο κλεμμένος εξοπλισμός και αποδόθηκε στην παθούσα.

Παράλληλα σύμφωνα με το ημερήσιο αστυνομικό δελτίο:

  1. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
  2. Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, ηλικίας 29 ετών και δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
  3. Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση για τη βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι Κυριακή 6 Μαΐου η 48χρονη διαφημίστρια στον Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας εξέδωσε το Λι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασ
Image
Image

Search