ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Mη ασφαλείς» θα χαρακτηρίζονται από τον Ιούλιο ιστοσελίδες από την Google

Το στόχο να γίνεται πιο ασφαλές το σερφάρισμα στο διαδίκτυο έχει η Google, η οποία από τον Ιούλιο όπως ανακοίνωσε, όλες οι ιστοσελίδες χωρίς κρυπτογραφημένη σύνδεση HTTPS θα χαρακτηρίζονται ως «μη ασφαλείς» για τον χρήστη.

Στα πλαίσια των νέων μέτρων ανακοίνωσε πως με την νέα ενημερωμένη έκδοση 68 του Chrome browser της, η οποία πρόκειται να λανσαριστεί τον επόμενο Ιούλιο, όσες ιστοσελίδες δεν διαθέτουν κρυπτογραφημένη σύνδεση (δηλαδή πρωτόκολλο επικοινωνίας HTTPS) θα χαρακτηρίζονται από την Google ως μη ασφαλή.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας 46χρονος μαζί με έναν 45χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν συστήσει εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης, ένα παράνομο κέντρο απεξάρτησ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Λαύριο επικράτησε άνετα με 104-66 του Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Basket League. Το Λαύριο έφτασε σε μια ευρεία νί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κηφισιά έγινε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στη Super League 2, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (νίκες Παν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο τη μαχητική ψυχή και το μέταλλο του πρωταθλητή. Οι "πράσινες" έφεραν τα πάνω κάτω σε ακόμα ένα παιχνίδι (2-3 σετ από 2-1), πανηγύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search