ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού από Ι.Χ στην Ακτή Δυμαίων

Παράσυρση με εγκατάλειψη πεζού σηεμιώθηκε πριν λίγο στο ρεύμα προς Πύργο στην Ακτή Δυμαιών στο ύψος της Ανθείας, μ επεραστικούς να ενημερώνουν την αστυνομία, που μαζί με το ΕΚΑΒ, έφτασε στο σημείο να παραλάβει τον τραυματία, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι σοβαρά χτυπημένος.

Ταυτόχρονα χάρη στην άμεση αντίδραση της αστυνομίας, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το όχημα που χτύπησε τον πεζό.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε σήμερα την αποτυχία της ελληνικής Κυβέρνησης να προστατεύσει αποτελεσματικά τα συμφέροντα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία», σχολί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η χυδαιότητα, αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή χθεσινες δηλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως μουσουλμανικού τεμένους στην Τουρκία, εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών. Η ανακοίνωση: «H απόφαση των Τουρκικών Αρχών για την έν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, συνέβη χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Μουρούζη.   Γυναίκα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, συνέβη χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Μουρούζη.   Γυναίκα οδηγός κατέβαινε τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
Image
Image

Search