ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάτρα ο Β. Κικίλιας - Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Αχαΐας

«Η ισχύς και το συμφέρον καθορίζουν τις διεθνείς σχέσςεις και όχι η συμπάθεια ή η αντιπάθεια...» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας από την Πάτρα, υπογραμμίζοντας πως βρισκόμαστε σε μία περίοδο κατά την οποία όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά και η χώρα μας, με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν φροντίζει ώστε να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, ευρισκόμενος στην Πάτρα το Σάββατο ως επικεφαλής εκλογικού αγώνα στην Δυτική Ελλάδα, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαίας, όπου στις 12 το μεσημέρι έκανε δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης.

Στην κριτική που έκανε στην κυβέρνηση τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν έχει εθνική γραμμή» και μίλησε για σωρεία λαθών, από την υποτίμηση του επεισοδίου με τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο μέχρι την επίσκεψη Ερντογάν που δεν προετοιμάστηκε σωστά.

Ακόμα, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκε την Πάτρα στο «αναπτυξιακό συνέδριο» για να πει, ουσιαστικά πως... δεν έκανε τίποτα. «Ακόμα μία φορά, υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Αυτό είναι πολιτικό θράσος. Μία κυβέρνηση τριών ετών πρέπει να μιλάει για αυτά που έχει κάνει κια όχι γι’ αυτά που... θα κάνει» ανέφερε μεταξύ άλλων, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αυτοκινητόδρομο Πατρώ ν – Πύργου που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Επίσης, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει το λιμάνι της Πάτρας, κάνοντας λόγο για πρόβλημα που η κυβέρνηση προσπαθεί να «βάλει κάτω από το χαλί», ενώ σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στο ομαδικό παιχνίδι. Και αυτή η εντολή, για ομαδικό παιχνίδι, δίνεται τόσο από την ηγεσία της παράταξης, όσο και από την βάση της. Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία που δεν πρέπει όμως να αφήσουν καμία πικρή γεύση. Όλοι μαζί οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ανοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας, στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές».

Σημειώνεται πως στα γραφεία της ΝΟΔΕ, τον κ. Κικίλια υποδέχτηκαν, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης, Α. Μαζαράκης, οι βουλευτές, Α. Κατσανιώτης και Ι. Φωτήλας, ο πρώην βουλευτής, Θ. Νταβλούρος και πλειάδα στελεχών, με τα οποία μετά τις δηλώσεις είχε σύσκεψη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τη βάση της προοδευτικής παράταξης (…) Αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο θα το επιλέξει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 16χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή της Κηφισιάς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, για ληστεία κατά συνα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντολή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην διευθυντής της ΚΟ του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου. Η ανακοίνωση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική αύξηση έναντι του στόχου εμφανίζουν τα έσοδα από φόρους το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από
Image
Image

Search