ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταβάλλονται την τρέχουσα εβδομάδα 6 επιδόματα

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, θα καταβληθούν μία σειρά από επιδόματα και παροχές, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Αναλυτικότερα:

Το επίδομα παιδιού θα καταβληθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλαν εφέτος αίτηση Α21, έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική τους δήλωση και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα του 2018 το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1. Η καταβολή αφορά το δίμηνο Ιούλιος–Αύγουστος και πραγματοποιείται, μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος, με βάση το εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα.

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Σεπτεμβρίου καταβάλλονται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καταβάλλεται την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018, θα καταβληθούν για τον Σεπτέμβριο, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Το επίδομα στέγασης (ενοικίου) μηνός Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 31 Αυγούστου και αυτή έχει εγκριθεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search