ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019,  από 08:00 μέχρι 18:00, θα διεξαχθούν οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου  της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) για τη ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων (ΣτΑ) και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων (Τ.Δ.) των Περιφερειακών Τμημάτων (Π.Τ.).

Δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές των μελών της ΣτΑ και των Τ.Δ. έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2018 καθώς και όσοι εγγραφούν στο  Ο.Ε.Ε , μέχρι  την Παρασκευή  29  Νοεμβρίου 2019.

Για την εξυπηρέτηση των μελών μας, ενόψει των εκλογών, η υπηρεσία του 10ου Π.Τ. στην Πάτρα,  θα παραμείνει ανοικτή από 08:00΄ μέχρι 19:00΄ την επόμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 (τελευταία ημέρα για την εγγραφή νέων μελών και την εκπλήρωση των ταμειακών υποχρεώσεων των μελών του ΟΕΕ για να έχουν δικαίωμα ψήφου).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και αφρικανική σκόνη. Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά στοιχεία η θερμοκρασία δεν θα ξεπερά . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 85 ετών την Κυριακή του Πάσχα (05/05) ο πρώτος προπονητής που πανηγύρισε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, Σέσαρ Λουίς Μενότι. Πλειάδα ανθ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η φλόγα του Γιώργου Καραγκούνη για το ποδόσφαιρο δεν έχει φύγει, παρότι έχει σταματήσει εδώ και καιρό, καθώς όποτε βρίσκει την ευκαιρία συμμετέχει σε αγώνες. Ο "τυπάρας" θα δώσει . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε στη Φλουμινένσε, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Βραζιλίας το απόγευμα της Τρίτης. Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αχαΐας διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 9η Μάϊου 2024 και ώρα 7:30 μμ το απόγευμα στο Θέατρο Επίκεντρο, Νόρμαν 16 και Αγίου Διονυσίου 36, στην Πάτρα με θέμα:  «ΕΥΡΩΠΗ:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρίτερα στην  εκκλησία
Image
Image

Search