ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία για τις εκλογές της ΑΔΕΔΥ

Σας κάνουμε γνωστό ότι  ολοκληρώθηκαν χθες οι τριήμερες εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που έγινε στην Αθήνα, με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΒΟΥΛΙΟΥ, της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και της ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, όπου είχαμε ένα  ακόμα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την παράταξη μας, την Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία (ΔΗΣΥΠ), που από την τρίτη θέση που κατείχε, τώρα  κατέλαβε τη 2η θέση με 19% και 16 έδρες, με 1η τη ΔΑΚΕ, θέση που ήδη κατείχε και 4η την ΕΑΕΚ που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών έχουν ως εξής:

Βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταλάβει και την 1η θέση, αν δεν υπήρχαν στα σπλάχνα μας οι κάθε λογής γυρολόγοι, που στο όνομα των προσωπικών τους φιλοδοξιών, παζαρεύοντας την προσωπική τους τύχη, όπως στο προηγούμενο συνέδριο έτσι και τώρα κινήθηκαν εκτός παράταξης. Τέτοια φαινόμενα είχαμε και από την περιοχή μας, από συνέδρους που λένε και διατυμπανίζουν προς κάθε κατεύθυνση ότι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό φορέα με εμάς, αλλά μπροστά στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, κινούνται κατά το δοκούν και αυτό βεβαίως είναι ένα ζητούμενο…..    

Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι σ' αυτές τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ από την περιοχή μας, ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ με το Ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥΠ, ως ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ο προερχόμενος από την ΠΟΕΔΗΝ, Πρόεδρος των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, Κώστας Πετρόπουλος,  καθώς επίσης και ο προερχόμενος από τους Εκπαιδευτικούς Τσόγκας Χρήστος.  

Μετά τα προαναφερόμενα, ο για τρίτη συνεχή θητεία ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ,  δήλωσε τα εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μας και τα μέλη της, που ακόμη μία φορά με εξέλεξαν στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ.

Πέρα από το ευχαριστώ οφείλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΔΕΔΥ,  θα συνεχίσω την ίδια αταλάντευτη και δυναμική συνδικαλιστική μου πορεία, υπερασπιζόμενος όπως πάντα τα συμφέροντα των Εργαζομένων και των υπηρεσιών όπου Εργάζονται. Καλή θητεία και καλή δουλειά σε όλους τους εκλεγμένους αυτού του οργάνου και ιδιαιτέρως στους εκλεγμένους της παράταξης μας, της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που σ' αυτές τις εκλογές της αξίζουν συγχαρητήρια για τις εκλογικές της επιδόσεις, όπου αύξησε κατά 20% τις δυνάμεις της, λόγω της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που έκανε την τριετία που προηγήθηκε και όχι μόνον.

Καλή δουλειά και καλή συνεργασία σε όλους μας¨.Τέλος να επισημάνουμε ότι αυτή η οργανωμένη  και συλλογική δουλειά που έφερε αυτά τα αποτελέσματα, στέλνει  παράλληλα και ένα μήνυμα,  δείχνει προς κάθε κατεύθυνση  το δρόμο για να γίνει η παράταξη ξανά μεγάλη!

 Από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ  ΑΧΑΪΑΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search