ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός για κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών

 Με την κατηγορία της κατασκευής και κατοχής εμπρηστικών μηχανισμών, οδηγείται στον εισαγγελέα 33χρονος Βέλγος υπήκοος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της κρατικής Aσφάλειας, στην περιοχή του Παπάγου. Μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης που έφερε ο 33χρονος, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι ο καθένας από 4 τεμάχια στερεού πετρελαίου και «φιδάκι», 6 πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο, μία πλαστική φιάλη με εύφλεκτο υγρό, ένα φλόγιστρο υγραερίου και ένα ζευγάρι γάντια.

 

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε δεν δέχθηκε να του πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, γι΄αυτό και κατηγορείται και για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος Βέλγος, που διαμένει χρόνια στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν στο Βέλγιο για εμπρησμούς.

 

Από την κρατική Ασφάλεια συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι ήταν οι σκοποί του 33χρονου και αν εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες του πρώτου «κύματος» των κατηγορουμένων για τη μεγάλη δικογραφία που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες (26 Απριλίου 2024) το μεσημέρι μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, από αστυνομικούς της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κύκλωμα  διακινούσε ναρκωτικά εντός των σχολείων και των σχολικών κοινοτήτων της Πάτρας. Πρόκειται για 12 άτομα (11 Έλληνες και 1 Αλβανός), μεταξύ των οποίων και 4 μαθητές, συνελη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
Image
Image

Search