ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγιάλεια: Toυ πήραν ένα τόνο ελιές! "Πέταξαν" τα σακιά

Ένα τόνο ελιές του πήραν από το χωράφι . Τα σακιά με τον ελαιόκαρπο έκαναν φτερά από κτήμα στην Αιγιάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ως δράστες έχουν συλληφθεί  5 άτομα. Τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και η εθελοντική ομάδα πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας χθες βράδυ όταν ανήλικη μέσω διαδικτύου εκδήλωσε την πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή της. 'Εγινε κινητοποίηση και απετράπησαν τα χε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
Image
Image

Search