ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας συνάντησε μαθητές του 1ου Γυμνασίου

Μια ουσιαστική συνάντηση που εξελίχθηκε σε… συνέντευξη, είχε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, με 24 μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αιγίου που αποτελούν την ομάδα «Πράσινοι Φίλοι», που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια πλούσια και πολύπλευρη δράση. Οι μαθητές, τους οποίους συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Μαρία Παπαγεωργίου και Παναγιώτης Βάγιας, συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο, ρωτώντας τον για ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, τις πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες αλλά και τις προοπτικές που δημιουργεί η δημοτική αρχή μέσω αναπτυξιακών και άλλων έργων, για τους δημότες κάθε ηλικίας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο θέμα της ιστορικής αίθουσας πολλαπλών  χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, η οποία κατεδαφίστηκε την περασμένη άνοιξη μιας και χαρακτηρίστηκε επικίνδυνη μετά από τις ζημιές που υπέστη από τον καταστροφικό σεισμό του 1995.

Το πάγιο και δίκαιο αίτημα των μαθητών και των εκπαιδευτικών για την ανέγερση μιας νέας, σύγχρονης αίθουσας εκδηλώσεων που θα καλύπτει τις ανάγκες του αρχαιότερου γυμνασίου της πόλης, εκφράστηκε από πλευράς του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, με τον δήμαρχο να υπόσχεται κάθε δυνατή παρέμβαση, αρχής γενομένης από τη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή νέας αίθουσας, που είναι απαραίτητη για να κοστολογηθεί το έργο και ακολούθως να αναζητηθούν χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίησή του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καταπλακώθηκε από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση στο κτίριο της οδού Νεωρίων στον Πειραιά. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search