ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Γ. Καρβέλη στα Επείγοντα του ΠΓΝΠ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Παναγία η Βοήθεια» πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης παραβρέθηκε στον μεγάλο αγιασμό που τελέστηκε στην Ευαγγελίστρια και στη συνέχεια στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην Πάτρα.

Ωστόσο, αμέσως μετά μετέβη μόνος του στο ΠΓΝΠ που χθες εφημέρευε προκειμένου να δει πως λειτουργεί ένα από τα νευραλγικά τμήματα του Νοσοκομείου, τα Επείγοντα.

Ο κ. Καρβέλης σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε πως ήταν όλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο... πόστο τους.

Ο ίδιος άλλωστε, είχε δώσει ρητή εντολή από τις αρχές της εορταστικής περιόδου στις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων να μην εγκρίνονται άδειες στο προσωπικό εάν δεν καλύπτεται πλήρως η λειτουργία της εφημερίας, δίνοντας έμφαση στην διαχείριση της καθημερινότητας και της καλύτερης εξυπηρέτησης των ασθενών.

Χθες, μεταβαίνοντας στα ΤΕΠ του ΠΓΝΠ συνάντησε και πολύ κόσμο να είναι στο χώρο αναμονής. Ζήτησε να δει το βιβλίο που καταγράφεται ο χρόνος για κάθε περιστατικό και διαπίστωσε πως καταβλήθηκε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το δυναμικό των ΤΕΠ για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Να σημειωθεί ότι τα σοβαρά περιστατικά δεν είχαν καμία αναμονή αλλά είχαν απολύτη προτεραιότητα, ενώ γίνεται αξιολόγηση στο τμήμα διαλογής βάσει της σοβαρότητας των περιστατικών.

Ωστόσο, διαπίστωσε πως μεγάλο αριθμός περιστατικών αφορούσε διακομιδές από τα γειτονικά νοσοκομεία της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου, του Αιγίου και αλλού.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ συνομίλησε με ασθενείς αλλά και με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές οι οποίοι χθες μέρα αργίας βρίσκονταν στο καθήκον, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και δήλωσε πως το Υπουργείο Υγείας δίνει μεγάλη βαρύτητα στα Επείγοντα, τα οποία αποτελούν στοίχημα για το προσεχές διάστημα, εφόσον θα αναβαθμιστούν περαιτέρω.

Άλλωστε, ο κ. Κικίλιας επισκεπτόμενος το πρωί του Σαββάτου τα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού έδωσε το στίγμα του για την αρτιότερη λειτουργία των εφημεριών και την καλύτερη φροντίδα των ασθενών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πάτρας, που έκανε λόγο για καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα του νερού στην περιοχή της Οβρυάς με αναφορά ότι αυτό είχε «χρώμα καφέ», από
Image
Image

Search