ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαία: Πάνω από 1.000 κλήσεις σε μια βδομάδα

  «Σαφάρι» για οδηγούς δικύκλων που δεν φορούν προστατευτικό κράνος οργάνωσε από 13 έως 19 Ιανουαρίου η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας».

Στο πλαίσιο αυτό, από 874 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 6.797 δίκυκλα και βεβαιώθηκαν 1.101 σχετικές παραβάσεις.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), του Ηρακλείου (153), του Ρεθύμνου (98) και της Πρέβεζας (48).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δασαρχεία και Δήμοι έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών και καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
Image
Image

Search