ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των 32 συμβασιούχων της καθαριότητας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των 32 συμβασιούχων εργαζόμενων του Δήμου Πατρέων στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Πρόκειται για εργαζόμενους προσληφθέντες από τις 28 Δεκεμβρίου 2015, που μέχρι σήμερα εργάζονται με 3 παρατάσεις των συμβάσεων τους από το Υπουργείο και με προσωρινές δικαστικές διαταγές.

Η Δημοτική Αρχή παραβρέθηκε στο δικαστήριο με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τους Αντιδημάρχους Διονύση Πλέσσα, Νίκο Ασπράγκαθο και Αναστασία Τογιοπούλου.

Ο Δήμαρχος στην κατάθεση του υπερασπίσθηκε το δικαίωμα  στη μόνιμη με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα δουλειά των συγκεκριμένων εργαζομένων, οι οποίοι είναι όμηροι των κυβερνητικών μέχρι σήμερα πολιτικών.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καυτό και αποπνικτικό αναμένεται το επόμενο εξαήμερο για ολόκληρη την χώρα καθώς η αφρικανική σκόνη σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα δοκιμάσουν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Φαινόμενα συστηματικής βάναυσης συμπεριφοράς ταλανίζουν τουλάχιστον μια στις τρεις ελληνικές οικογένειες. Κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λιντς έκλεισε θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε διέλυσε με 4-0 τη Νόριτς και σε συνδυασμό με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς κέρδισε στο στρίψιμο του νομίσματος και σέρβιρε για να κάνει με το "καλησπέρα" το 1-0. Ο Νικολάς Τζάρι απάντησε άμεσα για το 1-1, γ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search