ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕΣΥ: Θέσεις δημοσιογράφων στους Δήμους

Η θέσπιση θέσης δημοσιογράφου σε όλους τους Δήμους της χώρας -πάγιο αίτημα της ΠΟΕΣΥ- προβλέπεται στο νομοσχέδιο που καταθέτει σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή.
Το αίτημα της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων -μελών της συζητήθηκε και έγινε δεκτό από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Στο σχέδιο νόμου προβλέπεται, σε Δήμους έως 20.000, μια θέση δημοσιογράφου από τις ήδη υφιστάμενες θέσεις συμβούλων και σε Δήμους άνω των 20.000 δημιουργείται μια επιπρόσθετη θέση αποκλειστικά για επαγγελματία δημοσιογράφο.
Στη σημερινή συνάντηση που είχαν σήμερα η Ομοσπονδία και οι Πρόεδροι των Ενώσεων-μελών της με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, συζήτησαν το τελικό κείμενο της διάταξης, λίγο πριν την κατάθεση του στη Βουλή. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου, ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κυρούσης, η Γενική Γραμματέας, Μιμή Τουφεξή, ο Οργανωτικός Γραμματέας, Νίκος Συνοδινός, η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, Δημήτρης Χορταριάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Κυριάκος Κορτέσης, ενώ η ΕΣΗΕΜ-Θ και η ΕΣΠΗΤ εκπροσωπήθηκαν από την ΠΟΕΣΥ.
Η ΠΟΕΣΥ συνεχίζει την προσπάθεια της για την θεσμική κατοχύρωση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και την διασφάλιση και επαύξηση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεότερα: Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στον Νέο Ερινεό Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από την περιοχή δεν απαιτήθηκε να π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐαςκαι Αιτωλίαςσυνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάτέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search