ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέφι και χορός στο καθιερωμένο Αποκριάτικο Πάρτι για τα παιδιά της "Μέριμνας"

Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην καρναβαλική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" στην περιοχή του Γηροκομειού.

Οι Πολίτες Εν Δράσει www.politesendrasei.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr οργάνωσαν για δέκατη πέμπτη χρονιά το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας όπως τους το είχαν υποσχεθεί άλλωστε από πέρσι. Έτσι τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Αγγελική Τυροσβούτη, Άρτεμις Κουτρούμπα, Ειρήνη Τζόλα, Ελένη Καλλίνικου, Ιωάννα Ρόδη, Μαρκέλλα Σταμίρη, Μαρία Δερβίση, Νίκο Κουτρούμπα, Λαμπρινή Λυμπερτάδου, Χριστιάννα και Ανδρέα Σπηλιώτη, Σωτηρία Στεφανοπούλου, Αρετή Παντελή, Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου και Pascal Guidoux μοιράστηκαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με πολύ κέφι και χορό. Με ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές και βέβαια με την απαραίτητη αποκριάτικη αμφίεση και την προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά δημιουργήθηκε μια αυθεντική καρναβαλική ατμόσφαιρα που όλοι το ευχαριστήθηκαν ενώ παράλληλα στα παιδιά προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά.

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα happening της ψυχοδραματίστριας Ζωής Ντότσικα και της animateur Φιλιώς Δερτιλή που ευγενικά προσφέρθηκαν για άλλη μια χρονιά να στηρίξουν το πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας με τους ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς, τα παιχνίδια και τη δραματοποίηση. Τη μουσική επένδυση του πάρτι και τον καρναβαλικό ρυθμό είχε αναλάβει να δώσει ο Σταύρος Τριανταφυλλόπουλος από τη Μέριμνα.

Την πρωτοβουλία για το πάρτι και το συντονισμό της δράσης για άλλη μια χρονιά είχε αναλάβει η Άρτεμις Διδάχου.

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία έχουν μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται μόνο στο καρναβάλι και την ψυχαγωγία των φίλων τους που φιλοξενούνται εκεί….

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search