ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγιάλεια: Σε νέα διέυθυνση οι υπηρεσίες Νομικού Προσώπου

Στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Ν.Πλαστήρα 11 όπου στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία και άλλες υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας λειτουργούν από σήμερα 20η Φεβρουαρίου 2020 οι υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Η μεταφορά των γραφείων αφορά στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου μέχρι σήμερα στεγαζόταν το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει: 26910.26694

«Σκοπός του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών ιδιαίτερα στους συμπολίτες με την περισσότερη ανάγκη, όπως η εργαζόμενη μητέρα, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι» σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ αφορούν:

-Προστασία και διαχείριση περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

-Υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα βρεφικής-παιδικής ηλικίας – και της τρίτης ηλικίας.

-Συμμετοχή σε προγράμματα και δράσεις ψυχαγωγίας και αναψυχής ηλικιωμένων και ίδρυση γεροκομείων.

-Λειτουργία κέντρων ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).

-Λειτουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

-Λειτουργία Ωδείων.

-Λειτουργία Φιλαρμονικών.

-Λειτουργία Βιβλιοθηκών (Δημοτικών και Κοινοτικών).

-Λειτουργία Πολιτιστικών και Πνευματικών Κέντρων.

-Λειτουργία Πινακοθηκών.

-Προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

-Λειτουργία Αθλητικών Κέντρων και Γυμναστηρίων.

-Λειτουργία τμημάτων αθλητισμού και άθλησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search