ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομη κυκλοφορία: Στην Αιγιάλεια τα 2 από τα 33 πρώτα πρόστιμα- Ένα στην Πάτρα

Στην Αχαία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αιγιάλειας «έπεσαν» τα 2 από τα 33 συνολικά πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν σε περιοχές της χώρας στο πλαίσιο εφαρμογής κατά την πρώτη ήμερα , λόγω κορωνοϊού , του μέτρου της απαγόρευσης  κυκλοφορίας.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν καθώς οι επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν είχαν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή τις απαιτούμενες βεβαιώσεις.

Από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας οπότε και τέθηκε σε ισχύ το μέτρο, αστυνομικοί προχώρησαν σε σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Σε όλες τις περιπτώσεις – πλην των 2 προαναφερθέντων – έγιναν συστάσεις , με την αυστηρή προειδοποίηση πως από αύριο Τρίτη θα επιβάλλονται σε όλους πρόστιμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σήμερα 2/5 γίνεται 49 χρονών και η Βικτόρια του ευχήθηκε δημόσια μέσω Instagram. Η σύζυγος του παλαίμαχου άσου δήλωσε ότι λατρεύει που γερνάνε μαζί, ενώ δεν παρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρατείτο μετά την καταδίκη του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
Image
Image

Search